Dalga geçmiyorum güzel kardeşim ne yazık ki gerçekler bunlar. Ciddiye alamıyorum. Açtığın konuları, başkalarının konularına yaptığın yorumları gördükçe ciddiye alamıyorum.
Dikkat ettim forumda seni ciddiye pek alanda yok. Burada sorun şu; sen olayın farkında değilsin. Bak sana bir ağabey tavsiyesi. Dinle yada dinleme bu senin tercihin. İnsanların seni ciddiye almama sebebini bir düşün. İnsanların sana söylediklerini dikkate al. Sen yazılım, hacker vs. derslerini bırak önce kişisel gelişim konusunda biraz araştırma yap, kitap oku... bu alanda profesyonel olanları incele ve tanı. Hayatta başarı yada başarısızlık parayla ölçülmez, sen daha başta hata yapıyorsun.
Bana şu saatte evde yatıyorsun derken beni tanımadan bu yorumu yapıyorsun. Konu başarı, konu para kazanmak ise büyük ihtimalle senin hayatın boyunca kazanamayacağın kadar maaş alıyorum. Ayriyetten kendime ait bir şirketim var. Bunlarsa eğer senin başarı ölçümlendirmen bence bende bir tık başarılıyım gibi?
* Başarı para ile ölçülmez. Aksine bu insanı itici gösterir. Yukarda kazancımdan bahsederken ben bile kendi kendime itici geldim, başarılı değil.
Umarım söylediklerimi dikkate alırsın
Çok başarılı olduğunuz için mi egonuzu böyle tavanda ben forumda 1 kişi mağdur etmedim onca alacak varken ben hiç almadım tek kalemde hepsini sildim hitaplarınızı ona göre yapın.