@icerikmedya; ne olmuş meslek edinme alakası yok ben birşeyler başarmaya çalışıyorum dikkatimi çekti 60TL bu kadar bilgi eğitim varsa alıyım öğrenirim diye soruyorum Html CSS paython tarzı şeyler öğrenmek istiyorum daha önce siz evinizde bu saate yatarken ben smm panel de çalışıp 500.000-900.000TL paralar gördüm yaşımız küçüktü degerlendirmedik sonumuz bu oldu smm panel de Avrupa herkes bana yazıyor ben hayatım da ne kadar başarısız olsam da herkes elleri cebinde merdivende çıkmadı bedelini ödeyerek bir iş yaptım Türkçem kötü olabilir özen göstermeyebilirim ama dalga geçecek bir şey yok iyi geceler
Dalga geçmiyorum güzel kardeşim ne yazık ki gerçekler bunlar. Ciddiye alamıyorum. Açtığın konuları, başkalarının konularına yaptığın yorumları gördükçe ciddiye alamıyorum.
Dikkat ettim forumda seni ciddiye pek alanda yok. Burada sorun şu; sen olayın farkında değilsin. Bak sana bir ağabey tavsiyesi. Dinle yada dinleme bu senin tercihin. İnsanların seni ciddiye almama sebebini bir düşün. İnsanların sana söylediklerini dikkate al. Sen yazılım, hacker vs. derslerini bırak önce kişisel gelişim konusunda biraz araştırma yap, kitap oku... bu alanda profesyonel olanları incele ve tanı. Hayatta başarı yada başarısızlık parayla ölçülmez, sen daha başta hata yapıyorsun.
Bana şu saatte evde yatıyorsun derken beni tanımadan bu yorumu yapıyorsun. Konu başarı, konu para kazanmak ise büyük ihtimalle senin hayatın boyunca kazanamayacağın kadar maaş alıyorum. Ayriyetten kendime ait bir şirketim var. Bunlarsa eğer senin başarı ölçümlendirmen bence bende bir tık başarılıyım gibi?
* Başarı para ile ölçülmez. Aksine bu insanı itici gösterir. Yukarda kazancımdan bahsederken ben bile kendi kendime itici geldim, başarılı değil.
Umarım söylediklerimi dikkate alırsın