Arkadaşlar hepinize merhaba,geçen ay 3 yıllık ilişkim sonlandı. Gerçekten çok berbat bir dönem geçiriyorum. Kaçış yolları arıyorum ancak üzerim'de tam olarak bitmişlik tükenmişlik hissi var. Hiç bir şey yapmak istemiyor canım. Öylece yatmak foruma girip takılmak ve müzik dinlemek istiyorum sadece. Ancak böylede olmuyor ömrümüzü geçirebilmek için çalışmamız gerek. Şuanda kuryecilik yapıyorum. İnanın hiç sevdiğim severek yaptığım bir iş değil. Özellikle kış'da geldi ve bunun mutsuzluğu sıkıntısı var üzerim'de. Geçen aylar'da bir konu açmıştım üniversite için. Sizlere sormak istiyorum,sonuç olarak akıl akıl'dan üstündür. Burada büyüklerim abilerim kardeşlerim var belki yaşayıp öğrendiği bir şeyi benimle paylaşmak isterler.
Ben şimdi bulunduğum bölgede inanın durmak istemiyorum. Şehir üstüme üstüme geliyor ve her şey onu hatırlatıyor bana. O yüzden farklı bir değişim olması gerekiyor diye düşünüyorum.
Belki olabilitesi olabilir kız arkadaşımı seviyordum gerçekten,onun'da beni sevdiğini düşünüyorum fakat ayrılma sebebimiz biraz farklı.Bu yüzden belki olur deyip bulunduğum bölgede hemen bir ofis açıp ilerleteyim mi ?
Yoksa ablamın yanına taşınıp orada üniversite okuyup bir yandan'da hem web site tasarlayıp hemde mobil uygulama,oyun yaparak geçimimi sürdüreyim ? Bu arada mobil uygulama,oyun işin'de yeniyim biraz zaman alacak. Bu arada yaşım 24 martta 25 olacağım. Okul için geç mi ?
Burada durursam kendimi daha da kötü hissetmekten korkuyorum açıkcası. Resmen içler acısı bir durumdayım. Ayrıca ofis yerimi ayarladım anlaşmadık ancak bir yer buldum görüştüm. Bir çok müşterim'de benim ofisimi açmamı bekliyor. Fakat ben bu durum yüzünden iyice çıkmaza girdim. Sizce neler yapmalıyım dostlar ? Burası böyle şeylerin yeri değil ama inanın artık sizden başka kimsem kalmadı...