Hocam kendisini dava ettim. Mahkeme 2020'nin 3. ayında olacak.
Hiç alakam olmayan bir mahkemeye beni dahil ettiği ve hiç alakam olmayan bir borç için beni borçlu sıfatına soktuğu için. Ben çok güzel bir şikayet dilekçesi hazırlattım.
- İş yerinden aynı ay içerisinde 7 kez izin almam gerektiği sebebiyle maddi zarara uğradığımı.
- İş yerinden aynı sebep ile 7 kez izin aldığım için üstlerimin sözlü uyarıda bulunması sebebiyle manevi zarara uğradığımı.
- Evimi satışa çıkardığım dönemde bu davadan dolayı 6 ay boyunca satışı durdurmak zorunda kaldığım için hem maddi hem manevi zararım olduğunu.
vs. vs. diye baya her şeyi detaylandırdım.
Avukatımın söylemesine göre maaşımdan izin için yapılan kesintileri vs. birlikte tazminat alacağımı söylüyor. Olur da tazminat alırsam zaten kendi avukatıma gidecek tamamı lakin amacım tazminat almak değil. Sadece bir başkasına bu saçmalığı yapmasın diye.
Düşünebiliyor musunuz hiç alakanız olmayan bir borç-alacak davası içerisindesiniz ve borçlu muhattabıyla dava ediliyorsunuz
Senin avukatta az değilmiş. Tazminat alırsa zaten ilk davayı kazanmış oluyor 2.250 oradan alacak, tazminat davasından da 2.250 alacak tazminata 1.500 TL olsa birde onu alacak sana güle güle diyecek. Gerçekten ilginç.