Çocuklar uğraşmış, çalışmış. Sayfayı bir yere getirmeyi başarmış, reklam alacak, para kazanacak kadar iyi içerik üretmiş.
Sizin arkadaş baya zaman sonra bunu görüp, hesabı geri almaya mı çalışıyor. Komik. Hakka girmeyin, hakka girmek isteyene de burada yardım istemeyin.
Ne yapmış bunca zamandır ?
Hesap para etmeye başlayınca mı aklınıza geldi, bırakın bu işleri herkes kolay para kazanma derdine düşmüş. O arkadaşınızla da ilişkinizi kesin, yarın öbür gün size de yanlışı olur
hocam bilip bilmeden konuşuyorsunuz fakat ben arkadaşı haklı görmesem zaten böyle birşey sorup burada konu açmam.Bilmediğiniz şeyler var ona göre yargılıyorsunuz.Bu arkadaşta paylaşım yapmış sayfanın büyümesi için cebinden çıkarıp reklam parası vermiş.Arkadaşlarıyla hala konuşuyor fakat onlar kadar iyi anlamadığı için ben söylemesem para kazandıklarından haberi bile yok.Bu bahsettiğim tipler para kazanana kadar normal kazanmaya başladıktan sonra arkadaşım anlamadığı için birşey demiyorlar ama saman altından su yürütüyorlar.Arkadaşım zaten varlıklı birisi paraya ihtiyacı olan birisi değil kendiside söylüyor sayfayı alayım boş boş dursun ben onların bu yaptıklarına alındım bozuldum diyor.Yani inanın bu bahsettiğim arkadaşım para göz birisi değil o yüzden yargısız infaz yapmayın.Sizden önce ben derim öyle bir durumda hakka girmeyin diye.O hakedene hakettiği gibi davranıyor para kazanmaya başlayınca kendini salak aptal yerine koyan arkadaşlarına bir ders vermek istiyor.Umarım anlatabilmişimdir