Merhaba arkadaşlar,
Wordpress keremiya teması kullandığım film izleme sitem mevcut.
PM ile ileteceğim bir internet sitesinden alınıp sitemize film eklenecek bir film botu yaptırmak istiyorum. Normalde film botları her durumda manuel müdahale gerektiriyor, benim istediğim ise full otomatik bir sistem. Aşağıda detayları veriyorum.
1 - Sitedeki filmlerin tamamı hemen çekilip wordpress'e "zaman ayarlı" paylaştırılabilecek
2 - Film eklerken diğer sitedeki tüm özellikleri (İmdb puanı, oyuncuları, yönetmeni, yılı, embed kodları, açıklaması, başlığı vs her türlü bilgiyi) bizim sitemize ekleyecek. Kendi sitemi temizleyeceğim, kategori vs ne varsa sıfıra sıfır sitedekinin aynısını çekecek. Yani içerik olarak diğer sitenin aynısı olacak...
3- İlk aşamada üst kısım yapılması lazım sonra mümkünse devamlı çalışacak şekilde (Cron olarak eklenebilir), çekilen filmlerde değişiklik olup olmadığını sorgulayacak, değişiklik varsa bizim sitede de değiştirecek bir bot istiyorum. Yeni eklenen film varsa zamanlama vs yapmadan direk paylaşacak, diğer sitede bir filmin embed kodları vs değiştirildiyse bizim sitedeki muadilini de güncelleyecek.
Fiyat ve süre bilgilerinizi bekliyorum