Arkadaşlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama satış konularımızı uployamıyoruz galiba
Normal üyeler içinde 3 günde 1 kez konuyu üste taşıma olsa nedersiniz destekliyomusunuz r10 yönetimini etiketleyelim destekliyosanız.

şuan normal üyelerin yetkilerinin artırılmış halleri premium üyelerde var zaten imzasından analiz araçlarına kadar herşeyi normal üyelerde kullanıyor. Bitek konuyu üste taşıma yok. Konuyu üste taşımak istiyen sağdan soldan yorum atında üste çıksın bile der. ben sadece olsunmu diye bi konu açtım ankete göre belki yaparlar buda arz talep meselesi yani. Şimdi deselerki normal üyeler haftada 1 ticari konularını üste taşıyabilir deseleri adam zaten arkadaşına yazar yorum at diye 2-3 günde bir bu şekilde yukarı attırır. Bence premium üyeler açısından bir sorun yok.

Mehmetmasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Normal üyelere 3 - 4 günde 1 konuyu yukarı taşıma hakkı vermek forumda ticareti düşürmez aksine arttırır diye düşünüyorum.
******* forumunda Ticaret konusu açmak için premium üyelik alma zorunluluğu ile R10'da konuyu açtıktan sonra yukarı taşımak için premium almaktan başka seçenek bırakılmamasını aynı görüyorum.
Ve bu ticaret için premium üyeliğin zorunlu tutulması *******'nın en kötü kararı olabilir çünkü aktiflik gözle görülebilir şekilde düştü.
Bunu "premium üyelik 50-100 TL almayanda ticaret yapmasın" diye görmemek lazım. Elinde 2-3 tane domain olup satışa sunanlar oluyor. Zaten ciddi derecede R10 üzerinden kazanç sağlayan ve premium üyelik almayan yok denecek kadar az

Uzun lafın kısası, normal üyelere haftada 2 defa konuyu yukarı taşıma hakkı verilmesi ticareti arttırır, para akışını hızlandırır ben premium üye olarak destekliyorum

Randy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Normal üyeliklerden daha avantajlı bir hale gelmek için. Konu sahibi anladığım kadarıyla zaten eşit haklara sahip olalım demiyor. Hiç olmamaktansa en azından minimum bir hakka sahip olsun normal üyeler diyor. Şahsen benim sürekli bir işim olsaydı forumda, 1 ya da 2 hafta beklemezdim yukarı çekmek için konuyu. Gene para verip üyelik alırdım.