XML verisini sen sağlıyorsan datayı pagination olarak aralıklı şekilde dönebilirsin, data senden dönmüyorsa mecbur ilk çektikten sonra belki bunu localstorage setleyip daha sonradan bunu cache şeklinde kullanabilir aynı zamanda kullanıcıya o dataları gösterirken güncel halini o sırada çekip update edebilirsin. İlkten ama onu çekmen lazım, belki loading tarzı koyabilirsin tahmini yüklenme yüzdesi ile.
XML datasını maalesef ben sağlamıyorum. CURL ile uzaktan çekiyorum. Bunu saniyelik olarak yapmamız lazım aslında. Muhtemelen karşı siteye bağlanırken bir problem yaşıyoruz arada bekleme süresi olduğu için bu kadar bekletiyor olabilir mi?
basit bir sayfalama mantıgında çekebilirsin gibime geldi
Örn : Verinin toplam sayısını alıp (4000) sayfa başında kaç tane veri çekilecek (10)
- Sonra xml.php?sayfa=1 olarak döngüyü başlatiyorsunuz her döngüden sonra sayfa'yi 1 arttirip 2. parametre'ye yönlendireceksiniz ve kaydettiğiniz sonuçlarıda ekrana basabilirsiniz.
Dediğiniz mantıklı olabilir hocam,peki şöyle düşünelim. Ürün değil de İnstagram API üzerinden bir hastag üzerinde paylaşılmış gönderilerin Like sayısını alıcam. 1000 adet gönderi getirilmesi için foreach içerisine soktum. Bunu pagination mantığı ile yapabilir miyim bilemedim.