Letgo üzerinden satıldı

Merhaba arkadaşlar. Yine elimde fazlalık olan bir cihazla buradayım. Söz konusu cihaz Gm5 Plus D 3/32 Fiyat olarak 300 TL istiyorum.
Sormak istediklerinizi mesajla ya da konuya yazarak sorabilirsiniz. Telefonun şarjı çabuk bitiyor. İç hoparlörden ses kısık geliyor. Bunun dışında herhangi bir sorunu yoktur. Resimlerde görüldüğü gibidir. Ön camda beyaz kısımda çatlak var ama bunun kullanımla hiç bir alakası yoktur. Arka kapakta renk atması var. Eski Kılıfın rengi akmış. Yanında kılıf ve şarj aleti verilecektir. Kutusu faturası yoktur. 1 yıldır kullanıyorum. şarj ve mikrofon boardunu yeni değiştirdim. Sorunsuz kullanabilirsiniz. 3GB Ram 32GB hafıza vardır. Kasma donma kesinlikle yapmaz. PUBG, Hopeless Land gibi oyunları rahatlıkla donmadan oynayabilirsiniz. Önde ve arkada 13 megapiksel kameralar vardır. Kamera çekimi mükemmeldir. Android 8.0 yüklüdür. Çift Hatlı olan modelidir. İki hat aktif çalışıyor. Ekstra sorunuz varsa mesajla yazın kısa sürede dönüş yaparım. Takas yoktur yeni cihaz aldığımdan ihtiyacım yok. Önce ödeme sonra kargo ile gönderim yaparım. Kargo ücreti alıcıya aittir. Bu şartları kabul etmeden yazmayın lütfen. İster parça olarak kullanırsınız isterseniz 2. telefon olarak. Pazarlık payı yoktur lütfen teklif etmeyiniz. Bütün mesajlara olumlu olumsuz dönüş yaparım.