Sanırım arkadaşı kimse anlamamış derler ya damdan düşenin derdini damdan düşen anlar misali Sizi çok iyi anlıyorum bu bendede bir tutku halinde bulup bulup listeliyorum ama garip olanı ise almıyorum kısaca bakmadan da duramıyorum her fırsatta boş güzel domain peşindeyim buluyorumda yani severek bakıyorum keyif alıyorum fakat almıyorum çünkü çok buluyorum

Mesela şu anda elimde listelediğim çok güzel domainler var tüm uzantıları full dolu diyebilirim bir tanesi 4 karakter ilk ikisi harf diğer ikisi rakamdan oluşan com uzantılı alıp almamakta kararsızım yeni düşmüş

Haricinde tüm uzantıları dolu olan .net var diğer tüm uzantılar dolu com fiyatı 75.000 dolara satılıyor bir diğeri 18.000 dolara diğer uzantıları aktif kullanılıyor veya aynı şekilde yüksek fiyatlara satılıyor.

Kısaca çok hoş değerli domainler buluyorum ama not alıp tutuyorum aradan bir kaç zaman sonra bakıyorum benden sonra fark edenler satın alıp yüksek fiyatlara koymuş oluyor.

Aslında domain ticareti konusunda kendini kanıtlamış tecrübeli kişilerin bu konuda bir klavuz hazırlasa sanırım ilk ben alırım ama eksiksiz bir klavuz olmalı nerelere nasıl konulur stratejisi şeklinde birklavuz olmalı yoksa zor ama buluyorum fakat çoğu zaman boşa gidiyor.

Yani kısaca bu bir keyif verici bir tutku benim için ama bunu profesyonel olarak yapmak ileriye taşımak lazım oldu bitti ben her fırsatta domain bakarım