fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel haber kısmını unut.
yarım motor kurtarır inşallah pistonlar honlama yaptıysa işin kötü. ve dua et blok sağlam olsun hocam

keşke su koyup kullanmasaydın termostat yağdan dolayı açık yada kapalı kaldığı için hararet göstermemiştir.

petekler su hortumları devirdaim termostat alayı değişecek daha fazlası kapak açınca belli olur zaten
Usta yağ soğutma yüzde yüz değişecek dedi, temizlik yapıldıktan sonra bir kaç gün kullanıp sonuçlarına bakacağız dedi. yağ soğutmanın değişmesi işi çözer diye umuyorum. Bu arada su koyup devam etmeseydim hararet devam eder diye düşündüm ne yapmam gerekirdi? Su haznesinde su hiç kalmamıştı yağdan dolayı.

taner_izmit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğer yağ cubugunu cekınce normal halde ise yağ kısmen iyi haber bu ama yağ suya karıştı ise yuksek ihtimal conta yakmış olabilir hocam .
bu halde suyun geçtiği yerlerde tıkama olduğundan üst kapak sökülüp taşlanır temizlenir ve contaları değişir. yani pek yağ sogutmayla alakası yok gibi bence
sonucu burdan paylaşın lütfen. geçmiş olsun
Yağ su haznesine dolduğu için yağ kalmamıştı hocam. Sonucu paylaşacağım. Çok teşekkürler

eğer yağ cubugunu cekınce normal halde ise yağ kısmen iyi haber bu ama yağ suya karıştı ise yuksek ihtimal conta yakmış olabilir hocam .
bu halde suyun geçtiği yerlerde tıkama olduğundan üst kapak sökülüp taşlanır temizlenir ve contaları değişir. yani pek yağ sogutmayla alakası yok gibi bence
Yağ su haznesine dolduğu için yağ kalmamıştı hocam. Sonucu paylaşacağım. Çok teşekkürler