Selamlar. Moralim aşırı bozuk, 5 yıldır sıfır masrafla çok memnun bindiğim aracım Volvo s40 2012 model aracım dün arızalandı. Aracım henüz 5 km yol yapmışken motor ısısı yükseliyor uyarısı verdi hararet ibresi maksimumdaydı hemen uygun bi yere geçip kaputu açtım, su haznesi normalde beyazdır içerisinde ki suyu görürsünüz, su haznesi koyu renkte çamur balçık gibiydi. aşağıya fotoğrafını bırakıyorum. 10 dakika dinlendirdikten sonra yavaş yavaş su haznesinin kapağını açtım içerisinde ki çamuru dışarı atttı. Ayrıca 2 ay önce yağ bakımlarını yaptırdığım aracımın yağı hiç kalmamıştı. Su haznesinin üzerine 1.5 lt su ilave ettim 7 km yol gittim tekrar hararet göstermedi. Telefonla ustamı aradım yağ soğutma motoru bozulmuş dedi. Conta da yakmış olabilir dedi. Arabayı en son 1 hafta önce kontrol ettim, bakımlarını zamanında yaptırıyorum aracım 104.000 km de. Az önce aracımı ustaya teslim ettim, yarın güzel haberlerin gelmesini bekleyeceğim ama usta çok iç açıcı görünmüyor dedi. Görüşleriniz nedir?