50 bin tl ye biraz daha ekleyip genç asında kia rio alabilirisiniz, 6 ileri vites ve az yakıyor, dısarıdan kucuk gozukyuor ama içerisi gayet iyi ve performansı da aynı sekilde.
Öneriniz için teşekkür ederim hocam. Lakin 10.000 TL zor şu an benim icin
Citroen asla alma. Çok sık arıza yapıyor, bizim yollarımız o arabayı çabuk bozuyor. Elektronik aksamı çok hassas citroen'nin.
YouTube videoları izliyorum pek sorun olduğunu söyleyen yok. Önerinizi dikkate alıp araştıracağım, teşekkürler
Bu da soru mu? Tabii ki Audi almalısınız. Citroen alırsanız muhtemelen sanayideki ustaları da zengin edeceksiniz fakat Audi'de sorun bile yaşamayacaksınız.
Muhtemel audi'de sorun yaşarsak yine zengin olacaklar

Şaka bir yana en önemli etken sorun çıkarmaması.
500 filoluk araç alacak olsam bir tanesini bile citroen almam. Audi alırım tamamını.
İlginiz için teşekkür ederim.
Otomatik düzeltme ile açılmış bir konu olduğunu umarak audi diyorum kesinlikle.
İlginiz için teşekkür ederim.
Audi A3 ilk tercihin olsun 1.6 fsi motorlu alma derim
en azından 1.4 tsi motorlu olandan almaya bak.
102 bg1.6 fsi ler hem hantal hemde yakıt olarak yorar seni ama lpg ye uyumludur 115lik olanlar bir tık daha performanslıdır ama tsi candır
Audi A3 ilk tercihin olsun 1.6 fsi motorlu alma derim
en azından 1.4 tsi motorlu olandan almaya bak.
102 bg1.6 fsi ler hem hantal hemde yakıt olarak yorar seni ama lpg ye uyumludur 115lik olanlar bir tık daha performanslıdır
Daha önce bende Seat Leon 1.4 TSI vardı, LPG uyumu diğerlerine nazaran yeni olduğu için tamamıyla uyumlu değildi. Audi'de nasıldır bilmiyorum açıkçası. Birde LPG motorun ömründen yiyeceginden dolayı pek olumlu bakmıyorum.