yavuzselim57 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle bende dediklerinize katılıyorum zaten katılmıyorum demedim o konuda bir sorun yok. Ama direkt olarak hani öyle saldırımı olur diye söylemek kötü bir olay. Ek olarak stiller arasında bir üstünlük yoktur sizin verdiğiniz emeğin çabanın üstünlüğü vardır. Sonuçta biz bu hareketleri yada yaptığımız hareketleri günde binlerce kez tekrarlıyoruz ister istemez bu da sokakta illaki bize avantaj sağlıyor. Benimde başıma kötü olaylar geldi ve yaklaşık sadece 2 yıldır salonda olmama rağmen kendimi korumayı başardım çok şükür ki bıçak falanda yoktu. Bıçak olduğu zaman söylediğiniz gibi ilk amacımız kaçmak olacak zaten o konuda hiç bir aykırı bir şey söylemem. Ben sadece oldu ki kaçamayacak durumdasınız , Allah korusun eşinize çocuklarınıza bir saldırı geldi o durumda öğrendiğiniz bildiğiniz ne varsa uygulamak zorundasınız ve bu durumda çıkabilecek tekniklerden yalnızca bir kaçını göstermeye çalıştı hocamız hepsi bu.
Ben size bir şey demedim ki Videoya gelen eleştirileri yerinde bulmadım, onun izahını yaptım.