Merhaba arkadaşlar öncelikle değerli vaktinizi ayırıp gerek yazdıklarımı okuyup gerekse konuda yorum yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür etmek istiyorum.

Bir dini içerikli web sitem var ve ilk başlarda konu icerigi, özgünlüğü vs çok iyiydi. Hatta bir çok sual ve soru yönetiliyordu. Sonradan web sitesinin hostunu bir arkadaşımın sunucusuna taşıdım ve bir sıkıntı sonrası yedekler vs hepsi gitti. Sonradan siteyi baştan kurdum ve makale eklemeye başladım. Ancak bu süreçten önce domain 2 veya 3 kere ödeme günü geçtiği için düşme tehlikesine girdi bu süreçte domain malumunuz açıldığında farklı yazılar vs çıkıyor ve site ödeme yapana kadar açılmıyor. Domain düşmesine az kala tekrar aktiflestirdim. Bu arada domain tahminim 7-8 senelik. Geçen ahfres'ten kontol ettiğimde 1200 kadar backlink almış ve bu backlinkler muhtemel domain süresi geçince sayfada açılan saçma sapan linkler vs. Yani www.fetvadinle.com/Zürih.html vs vs gibi bir çok backlink var. Şimdi siz değerli arkadaşlarıma ve abilerime sorum şu. Bu backlinkler site için zararlı mıdır ve nasıl engellerim. İkincisi da pa değerlerine baktığımda aşağıdaki görsel çıkıyor tam anlayamadım. Bununla alakalı bilgi verebilir misiniz.

Telefondan yazdığım için, yazı hataları ve anlatım bozukluğu olduysa affoluna. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Site adresi: www.fetvadinle.com