aosmanergen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşlem yapacak arkadaşların dikkatli olmasını tavsiye ederim. Bugün üye olmuş ve ilk konusuda bitcoin olması dikkat çekici. Ayrıca hesabın incelenmeside iyi olur sayın modlar. @Hagiwhat; @caliente; @Erhan; @Mf.Rub; @RHSBILISIM;
Merakını gidermek için yazayım hocam, forumu dışarıdan takip eden bir arkadaşdı ve 4 ticaret yaptık kendisiyle 1 kuruşum kalmadı hepsini söz verdiği günde ödemesini yaptı. Webmaster alanında olduğu için davetiye gönderdim arkadaşa.

ben kendisiyle yaptığım ticarette paramın kalacağını düşünmüyorum fakat btc gibi konularla alakalı bir ilgim olmadığı için kendisine kefil olurum desem yalandır. Üyeliği yeni olabilir ama forumu dışarıdan takip ettiği bir gerçek sizde 8 aylık üyesiniz ama bir hayli ticaretiniz var oda enteresan geldi mesela bana.

umarım güzel ticaretler yaparsınız arkadaşta profil onayını vb. herşeyini yaparsa kimse ile ticari konuda problem yaşayacağını sanmam kendisiyle 2-3 haftadır tanışıyorum forumda böyle insanlara ihtiyaç olduğunu düşündüğüm içinde davet ettim.

herkese iyi forumlar