Merhaba Hayırlı Pazarlar Bugün Sabah Uyandığım Zaman Telefonu Elime Aldım Bir Baktim Papara Hesabıma 120tl Para Gelmiş

Gerekli Arkadaş Benle İletişime Geçti Yanlışlıkla Attığını Belirtti Parayı Kuruşuna Kadar Geri Verdim Siz Olsanız Napardınız Hadi Yorumları Alalım
Bir Müşterim Yanlışlıkla 80.000TL Atmıştı Hiç Fark Etmemiş`ti Bile Ben Hatırlatıp Ödmeyi Geri Yaptım. Banka Üçretini Kesip
EN İYİSİNİ YAPMIŞSINIZ HOCAM
size 120 tl gelmiş bana zamanın birinde sabah saatlerinde 3.500 tl geldi vatandaş öğlen vaktinde ulaştı abi yanlışlıkta sizin hesabınıza para göndermişim yeni fark ettim yanlış gönderdiğim dedi fakat o günde kredi ödemem vardı tamamı krediye çekildi bende durumu izah ettim aynı gün akşamı ödemesini geri iade iade ettim
BUDA GÜZELMİŞ HOCAM ALLAH GÖNLÜNÜNZE GÖRE VERSİN
Garanti bankasında çok oluyor bu olaylar. Çek ücreti olan 35 bin tl yi yanlış hesaba göndermiştim. Banka ile iletişime geçip hesap sahibini aradık 5 dk ya geri gönderdi.
Geri göndermezse yapacak birşey yok, alacak davası açarak yıllarca uğraşabilirdik.
GERİ ALMIŞSINIZ HOCAM SEVİNDİM
NOT : MİZAH BÖLÜMÜNDESİNİZ ABİLERİM KARDEŞLERİM CİDDİYETE GEREK YOK BENCE ANLATMAK İSTİYEN ANLATSIN

İYİ MUTLU SAĞLIKLI PAZARLAR.