Öncelikle burada herkes iş yapar iş vermekte.
Şurada bir konu açtım. Talep ettiğim yönergeler doğrultusunda bir bot ihtiyacım var kusursuz olması benim için önemli. Kişi ile anlaştık 2 gün içinde botu teslim edecekti. Ancak konu içinde unuttuğum api kısmını yazmadım hali ile belli limitlere takılma durumu var. Ancak bot yapımcısı takılırsa ücreti iade ederim dedi tamam bunda sorun yok. Ancak diğer önemli kusur çekilen veriler eşliğinde alakasız resimlerin çıkması. Görevli mod ise bu botun yapacağı bir şey değil ücreti ödemek zorundasınız diyor. Kusura bakmasın kimse 200 Lirayı çöpte bulmuyor. Neden ben gidip aynı özellikleri sunan
https://www.r10.net/pinterest/199527...enti11088.html
şu konudan 20 lira verip almıyorum ?
Dediğim gibi kusursuz olacak bot, bir iş verilir işte kusurlar söylenir düzeltilmez ücret verilmez. Bahanelerin arkasına saklanmıyorum. Dün forum adminine pm çektim, kararı gözden geçirmesini talep ettim. Belki bir hata olur gözünden kaçan bir detay olur diye ancak
Coşkun sanırım görmedi veya okumadı.
Benim bu konudaki kararım ben bu ücreti ödemiyorum ki, forumda bu kadar yıl üyeyim şuyum buyum demek bana yakışmaz. Burada bir emeğim var, zaman harcadığım bir platform var. Gecesi ile gündüzü ile ancak haksızlığa karşı, ilgili moderatörün vermiş olduğu bu kararı yeniden gözden geçirmeniz gerektiğini talep ediyorum. Dediğim gibi ben bu ücreti ödememe de ısrarcıyım. Halen kararın değişmeyeceğine hüküm veriliyorsa beni şimdiden banlamanızı talep ediyorum.
Hiçbir şart altında r10.net üzerinde üyeliğim olmayacağını beyan ederim.
Hocam tarafsız biri olarak konuyu değerlendirmemde umarım sakınca olmaz ve umarım beni yanlış anlamazsınız.
20 TL verip gidip bot alabilirsiniz doğrudur fakat arkadaşa işi yaptırmak istediğinizde arkadaş sizden emek verdiği şeyin ücretini alacaktır, bunu gözden kaçırmayın lütfen. Yani aradaki fiyat farkının temel sebebi, biri sadece size özel hizmet veriyor, diğeri ise tamamen toplu satış yapıyor. Bundan dolayı ücreti kıyaslamanız yanlış.
Anlaşmazlıklarda genelde temel sorun yanlış anlaşılmalardır, yani durumu iyi özetlemişseniz arkadaş söylediklerinizi zaten yapmak zorunda. Fakat bir botu kusursuz hale getirmek gerçekten bazen çok çok zordur. Bundan dolayı yapımcı arkadaşa da hak vermek gerek, buradaki temel sorun bütçesel olabilir veya sizin çok daha fazlasını istiyor olmanızdan kaynaklanıyor olabilir veya arkadaş işinin ehli olmayabilir. Dediğim gibi, bunlar tartışılacak konular fakat kıyaslama konusunda size katılmıyorum...