Merhabalar.
Daha önce benzer bir olayla karşılaşıp ihtar almıştım. Konu şu, multi konu açma sorunu.
Atıyorum ben kalem satıyor olayım. Bunun için bir konu açıyorum açıkarttırma şeklinde. Teklif gelmiyor ve 24-48 saat arasında yorum atıyorum, güncelliyorum. Bana yorum atamazsın deniliyor. Yani sanırım 1 hakkım var yorum için. Bidaha atamıyorum sanırım.

Neyse, aynı konuyu teklif gelmediği için yenisini açmıştım zamanında. Bana önce diğer satışlarını kilitle öyle aç denildi. Öyle yapıyordum bir süredir. Eski satışları kitleyip yeni konu açıyordum.
Fakat dün ban yemişim multi konudan. Eski konuyu kilitlettim. Multi konu diye ban yedim.

Şimdi sorum şu. Ben bir kalem satıyorsam ve bunun için açtığım konuyu bir daha açamıyor ve güncelleyemiyor muyum? Doğru mudur? Kalem için satışı açtıysam bitti bidaha o konuyu asla açamıyorum? Eğer böyle bir durum varsa reportlara başlayacağım. Günde kaç tane multi konu görüyorum. Genellikle de takipci ve begeni servislerinde... Aktif konusu varken birinin "anlık begeni sağlıyorum" diye tekrar açıyor.

Bana "kilitleyip öyle aç" diyen modu hatırlamıyorum o yüzden etiketleyemiyorum fakat bana öyle denilmişken benim profilimde ban cezası yazması canımı sıktı. Şu konuya kesin bi netlik getirelim de ona göre davranalım.