sosyolog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi: Özel mesajla verilecektir.
Site için istenen fiyat: xx.xxx TL (Teklif Usulü) -Kredi kartına tek çekim yapılır.
Sitenin aylık getirisi: 1000-1250 TL
Sitenin açılış tarihi: 2002
Kategori, sitenin içeriği nedir: Eğitim Haberleri,Eğitim Dökümanları
Günlük hit sayısı: 5-8 K
Ziyaretçi kaynağı: %80 google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 19 Yıl (20.06.2000)
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:
Hosting dahil midir: 1 ay idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet (Tumeva)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır

Değerler:
Moz: 4.7
Sayfa Otorite: 47
Domain Otorite: 31
Alexa: 5 K
Google İndex: 70 K
Görsel İndex: 120 K

Sosyal Medya:

Facebook: 140 k ve 7 k lık sayfalar
Twitter: 6 k
Linkedin: 3 k

Açıklama: Site,eğitim sektörünün en eski 3 sitesinden biridir.Bende önceki hit durumu sosyal medya desteğiyle birlikte 100-200 k arasını da görmüştür.Siteyi alalı tam 1 yıl oldu.İşlerimin yoğunluğu ve bir süre sağlık sıkıntılarım sebebiyle ilgilenemedim.Sonrasında editörle çalışmaya başladım ve halen devam ediyorum.İlgilenildiği takdirde daha iyi yerlere gelecektir.Adsenseden ziyade link,tanıtım yazısı ve dış reklamlarla (yayınevleri,eğitim danışmanlık firmaları vs ) gelir sağlanmaktadır.Dış reklam çalışmaları bir şey yapmadığım halde mail üzerinden gelmektedir.Bir ara seo çalışması için forumdan biriyle anlaştım ama işi yapmadı.Ani çıkan nakit ihtiyacımdan dolayı satılıktır.Satılmazsa da devam edeceğim.Siteyle cidden ilgilenebilecekler için iyi bir sitedir.Herkese özel mesaj göndermeme hakkım saklıdır.Meraktan sorup zamanımızı kaybetmeyelim.

Özel mesajla son 2 yılın hit durumu,1 yılın adsense durumu ve forum içi ve dışı kazancımın kısmi rapor durumu gönderilecektir.

NOT:Sitenin Eğitim Döküman Arşivinde 22 bin slayt,8 bin pdf kitap ve kitap özeti,3 bin adet animasyon vardır.
detaylı pm alabilir miyim hocam