Konuya gelecek olursak;
KVKK kapsamında hasta haricinde kimseye bilgi verilemez. Hastanın dilekçe ile durumu hasta hakları birimine iletmesi gerekir bu bilgileri alabilmeniz için.
Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim. Bunu yazdım not olarak.
Hastalığın tipi ve alınan KT Protokolü nedir hocam alınan protokol kağıdında ilaçların enjeksiyon sırası yazıyor mu ?
İlaçların enjeksiyon sırası yazıyor evet. Ancak uyulmadığını 6. kür bitiminde gördük. Protokol kağıdı yanımda yok. Hastalık AL A-mil0i-d0z-is (- işaretlerini bilerek koydum ayrıca 0 olanlar "o" harfidir. google'da görünmesin tam olarak diye) olarak geçiyor.
@KSEO; hocam bişi merak ettim de aydınlatırsanız sevinirim 20 mg verilmesi gerekirken 4 mg verildi demişsiniz . 20 mg verilmesi gerektigini size kim söyledi ? önceden 45 dk süren uygulamada kaçıncı kürdeydi hasta 140 dk süren de kaçıncı kürdeydi ? bide hangi ilaç oldugunu biliyormusunuz ilaçların
Protokol kağıdında yazıyor. Normalde 40 mg verilmesi gerekiyor. Ancak organ hasarından kaynaklı bu kadar yüksek verilemiyor. İlaç deksametazon. Tedavi sırasında uygulanan farklı bir ilaçla birlikte kullanılıyor ve hastalığa sebebiyet veren hücrelerin direk öldürülmesi için etkisi mevcut. Bunu pek çok yabancı kaynaktan okuduk. Tüm dünyada uygulanan bir tedavi yöntemi bu. Biz aynı zamanda Amerika ve İngilteredeki bu hastalığa özel tedavi merkezleri ile de yazışıyoruz.