O uygulanan tedavinin detaylari kayitlari normal sartlarda tutuluyor ve bunun bir adi var ama simdi unuttum. Orda saat, tarih, uygulanan butun seyler ayri ayri listelenen bir kayit var ama gercekten adini unuttum. Resmi olarak onu dilekce ile hastaneden isteyin. Sonra ona gore gerekirse dikkatsiz saglik personelinden sikayetci olun, hem saglik bakanligina bildirin hem de suc duyurusunda bulunun.
Gecmis olsun
Basiniz sagolsun.
Ama doktorlar bu dusunceye sahip kisiler yuzunden rahat rahat davraniyor, daha da cok canina kastediyorlar. Yanlis tedaviden emin olsaydiniz hastaneden raporlari alip suc duyurusunda bulunurdunuz. Kardesinize bir otopsi yapilirdi ve o da kayitlara gecerdi.
Yanlış tedaviden eminim zaten ama tekrar mezarı açılsın istemedim. Düşünki dün taburcu ediyorlar seni yarın yoğun bakıma alıyorlar. Yoğun bakıma almadan 14 saat bekletiyorlar hemşire 1 doz yerine 2 doz veriyor ve kardeşin bir anda zehirlendim diye kusuyor. Doktor neden 2 doz verdin diyor sonra beni görünce atmıştır o şimdiye diyor. Sonra ise ölüyorsun hocam sen ölüyorsun. O müptezelleri dava etsem ölseler 1000 yıl değil 50 bin yıl hapishanede yatsalar ne olacak. Bana kardeşimi verebileceklermi hayır. Onları Rabbim'e havale ettim. Amin sağolun.