O uygulanan tedavinin detaylari kayitlari normal sartlarda tutuluyor ve bunun bir adi var ama simdi unuttum. Orda saat, tarih, uygulanan butun seyler ayri ayri listelenen bir kayit var ama gercekten adini unuttum. Resmi olarak onu dilekce ile hastaneden isteyin. Sonra ona gore gerekirse dikkatsiz saglik personelinden sikayetci olun, hem saglik bakanligina bildirin hem de suc duyurusunda bulunun.
Gecmis olsun

OziyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla nasıl ki arabanın moturu bozuluyorda bazen 10 tamirciye gidiyorsun şurayı deyip bozup gönderiyorlarda anlayan çok kısa şekilde çözüyor ya aynen durum bu. Ben kardeşimi 80 gün önce doktorların yanlış ilaç verip yoğun bakıma düşmesi orda 20 dk kalbi durup hayata dönmesi daha ertesi gün hareket etmesi ama gözlerinin önünde enfeksiyon kaptırıp görmemeleri sonucu kaybettim. Dava vs etmedim kardeşimin mezarı açılmasın diye ama biliyorumki ALLAH'ın (c.c.) adeleti geçte olsa tecelli edecektir.
Basiniz sagolsun.
Ama doktorlar bu dusunceye sahip kisiler yuzunden rahat rahat davraniyor, daha da cok canina kastediyorlar. Yanlis tedaviden emin olsaydiniz hastaneden raporlari alip suc duyurusunda bulunurdunuz. Kardesinize bir otopsi yapilirdi ve o da kayitlara gecerdi.