ersincaglar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
E-ticaret sitesi mi açmak istiyorsunuz
Ancak;
Hangi yazılımı kullanayım, hazır yazılımı kullanayım yoksa sıfırdan mı yazdırayım. Neye ihtiyacınız olduğunu çok iyi anlayabilecek kapasitedeyim. Elinizde şayet e-ticaret yazılımı varsa onu da en iyi şekilde değerlendiririz. İncelemek lazım öncesinde karar vermek lazım. Bütçeye bakmak lazım
Bankalardan direk sanal posmu alayım yoksa pos hizmeti veren (iyzico, payu, vs vs) yerlerle mi çalışayım. En uygun hangisi, çalışma şartları en iyi hangisinde
Mağazamda ürünlerim var kim ekleyecek. Kısa süreli personele mi ihtiyacınız var.
Yoksa stoksuz satışmı yapacaksınız. Sağlam XML veren firmalar hangileri, XML de öyle bir durum oluyor ki xml e binlerce TL para ödüyorsunuz ürün fiyat karşılaştırması yapıyorsunuz. Bir de ne görüyorsunuz onların size sattığı fiyatın altında o ürünü satanlar mı var. Özellikle elektronik ürünlerde bu oluyor.
Canlı destek siteye gerek varmı, kim çalışacak, sorunları çözebilecek mi?
Muhasebe programına ihtiyaç var mı?
E fatura, e arşiv uygulamasına geçmeye gerek var mı?
Kargo anlaşması nasıl yapılır. Hangi ilde hangi kargo sıkıntılı yada hızlı. Misal PTT Kargo Ankara da aşırı hızlı dağıtım yapar. İstanbul da aşırı yavaş dağıtım yaparlar.
Ürün paketleme, fatura kesme, kargolama, ürün ekleme, ürün çıkarma, ürün resmi çekme, stok takibi,
Müşteri nasıl memnun edilir, en sinirli müşteri nasıl sakinleştirilir.
Sitenizdeki ürünleri Pazaryeri sitelerinde yayınlamaya gerek varmı
Toptan satış yapmak mı istiyorsunuz.

Kısacası e-ticaret ile ilgili her konuda bilgi sahibiyim.
Aktif çalışan 4 yıl e-ticaret sektöründe çalıştım.
A dan Z ye (tasarım hariç, tasarımdan açıkçası anlamıyorum tasarım işi başkasının yapacağı iş) her konuda bilgi sahibiyim.

Fiyat İş Durumuna Göre Verilecektir.
Türkiye'nin neresi olursa olsun fark etmez.
Ofisinizde de çalışabilirim, yada uzaktan da çalışabilirim.

ARAYIN GÖRÜŞELİM FİYAT KONUSUNDA ÜZÜLMEZSİNİZ

Kısa Görüşmeler, ÜCRETSİZDİR. (abartmamak kaydıyla ve sadece whatsapp dan 05437988202)

Piyasadan olan tüm yerli hazır e-ticaret yazılımlarında alt bayiliğimiz vardır. Sıfırdan yazdırmak isteyenler için de farklı yazılım firmalarıyla da bağlantım vardır.

Ersin ÇAĞLAR
05437988202
08504700893
02129630423
03722010156
kargo konusunda fikre ihtiyacımız var yardımcı olabilirseniz memnun olurum.