Tevfik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ezberlemeye çalışıyorum ama çok garip terimler var, sanırım işin içine girdiğimde o konuda kendimi geliştirmem lazım bayağı. Ben ilk hafta müşteriye karşı rezil olmak istemiyorum açıkçası. Bu arada tüm özellikleri okumaya çalışıyorum.

Öyle elbette ama benim de satışımı yapmam için tv müşterisine nasıl yaklaşmam lazım? Empati dahi kuramıyorum, daha önce hiç televizyon almadım ve merak etmedim. Acaba ne sorulur diye onu dahi merak ediyorum
hocam bır kere yenı kesfedılmıs, kımsenın bılmedıgı, duymadıgı bır urunu satmıyosun, herkezın evınde olan, sadece ust ozellıklerı veya evlılık, yenı ev gıbı sebeplerden dolayı yenıledıgı bır urunu satmaya calısıyosun, ayrıca bu urunu ahmet amcanın bakkalında degıl vatan computer gıbı bır yerde pazarlıyacaksın, yıne bu urun kımsenın bılmedıgı adını duymadıgı markalardan degıl, tanıdık bılındık markalardan olusuyor, musterıye herseyı sun, pahalı veya ucuz dıye onun adına karar verme, urunun eksılerını artılarını anlat, bırak musterı karar versın, bı asamada sana sorucak, fazla kasma her mal satılır, her malında alıcısı vardır.