Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anti TPO kaç geldi hocam ? bide tsh t3 t4 . bende de var hasimato tiroidi cok kendinizi darlamayin öyle normal tiroid gibi seyretmiyor öyküsü. inişleriniz cikişlariniz cok olur arada ilaçsiz oldugunuz zamanlarda. bir gün sabah zımba gibi uyanırken sonra 12 saat uyursun da uyanamazsın öyle bişi bu hastalık. ben diyetisyene gittigim de oradaki diyetisyen istemişti anti tpo bakalim diye 300 küsür cikmişti benim o zaman sonra tahlil vs derken tanıyı koydular. her sabah 1 tane 50'lik euthyrox aliyosun tamamdir bitti gitti rahat ol.yukarıda saydigim olaylar ilacsız oldugum zamanlarda oluyordu.ilactan sonra cogu sey düzene giriyor daha dinç uyaniyosun daha canlı oluyosun en azından ortada hiçbir sebep yokken saçma sapan triplerde gezip millete salça olmuyosun öyle diyim
Anti tpo 88 TSH 17 geldi hocam bilmiyorum 20 yaşındayım ve moralimi bozdu açıkçası ilerde hipotroid veya hipertroidten birine dönüyormuş sanırım hangisi olduğunu hatırlayamadım şu an

siirvehikaye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.instagram.com/saglikliyasiyoruzcom/

hocam bu grupta birçok alternatif doktor mevcut. birçok hastalığı atlatmış hasta da mevcut. bir bakmanızı ve alternatif tıpla ilgilenen doktorlarla da görüşmenizi tavsiye ederim, geçmiş olsun.Allah şifa versin.
Çok teşekkür ederim baktım bir doktor dikkatimi çekti belki yararı olur teşekkürler tekrardan