İşlemci olarak şuan'da bana ait olan sunucumda aynı işlemci var bir iki tık üstü bir işlemci önerirseniz memnun olurum var ise tabiki , bu arada kdv dahil net fiyatınızı verir misiniz , katılımınız için teşekkür ederim.
Genel Not : İnce eleyip sık dokumamın sebebi ben uzun süreler çalışacağım için düzgün bir şekilde tekrar başlamak istiyorum , özellikle ip adresleri temiz olmalı herhangi bir mail servisinden spam yemiş olmamalıdır.
Fark almadan X5660 var stokda istemeniz halinde onu takıp teslim edebiliriz.
Tarafınıza verilecek ip adreslerinin tamamı temiz durumdadır. KDV Dahil 590 TL yapmaktadır. Belirttiğiniz cpanel lisansı dahil aylık bütçenizi biraz aşacak mecburen,büyük konuşmayalım ancak daha iyi bir teklif veren çıkacağını sanmayarakdan bu yorumu yazıyorum.
X5670 istenirse sözleşme imzalandıkdan sonra tedarik edilir sizin için aylık +50 TL fark ile takılır.
Bu şekilde teklifimizi kabul ederseniz cpanel 30 Accountsluk license 30 dolar güncel kur ile 174 TL yapmaktadır.
Toplamda aylık 674 TL + KDV rakam çıkmaktadır cpanel lisansı dahil. X5660 işlemci takılı şekilde.
@Medyamon;