BOZKANGAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
conten ID hak talebi gönderip videomu başkası yayınlasada kazancı bana geliyorya onu nasıl yapıyorlar.
Content id kısmını belirli sayfalarda açıyorlar hocam twitter üzerinden @teamyoutube a başvurun diyinki "benim videolarımı yayınlıyorlar bunları nasıl tespit edeceğim content id sayfam yok vs..." Açarlarsa oradan takibini otomatik yapabilirsiniz kazancı da almanıza gerek kalmaz 😊

TurkLAND adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevap için çok teşekkür ederim hocam. Ben işlemlerimi bu şekilde yapıyorum zaten lakin videomu her kopyalayanı bu şekilde manuel olarak tesbit edebilmek oldukça zor tek tek arama yapmak gerekiyor. Bunun yerine mesela karşı taraf videomu yüklediğinde ona eşleşen, bölgesel veya dünya engeli gibi uyarılar çıkması için neler yapılmalı? Tam olarak öğrenmek istediğim bu 😊

Content id kısmını belirli sayfalarda açıyorlar hocam siz de twitter üzerinden @teamyoutube a başvurun diyinki "benim videolarımı yayınlıyorlar bunları nasıl tespit edeceğim content id sayfam yok vs..." Açarlarsa oradan takibini otomatik yapabilirsiniz.