gakaguka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar biraz önce izmir Tablo club'daydim. Herkes gibi sigara içiyordum. sigaraları atın polis baskını var dediler attım, sadece masanın üzerinde sigara paketi duruyordu, sivil bir polis geldi kimlik aldı ve bu sigara sizinmi dedi 3 kişiyiz 3 paket.Hepsi benim dedim maksat cezayı azaltayım, baktım ceza yazıyor imzala dedi akıllılık edeyim dedim İnstagram hikaye çekmek için koymuştum falan ufak bir tartışma oldu, sonuç ÜÇÜMÜZEDE CEZA YAZDI AYRI AYRI bunu yapmaya hakkı varmıdır. Sonuç olarak paketler benim önümde. Fakat hepsine benim dedim arkadaşlarıma yazdı ve o anda içmiyordum içerken görmedi.Son olarak e devletten nasıl bakıcam bu cezaya ne yazıcam nasıl yazıcam.

Ve son olarak o mekana asla gitmeyin. Kızlı erkekli karışık olarak gittik. Bir 50 lik şişe 1200 ayriyetten adamlar adam denilir ise sadece porche mercedes olanlar geliyor ama o normal diymi. İçerisi full hayat kadını Yaşantılarda en kötü an olabilir.
Geçmiş olsun hocam.
Aynı şekilde bende yemiştim Eskişehir'de neymiş içsekte içmesekte cebimizde olmak zorundaymış İtirazda ettim cezaya ama seve seve ödemek zorunda kaldım