Herkese Merhaba;

İyi Forumlar.

Pinterest hesap açma ile ilgili olarak bir çok farklı görüş var ancak son zamanlarda açtığım bir sürü hesap shadowbana düşüyor. Yaptıklarımı adım adım anlatayım.Eğer yanlış yaptığım bir şey varsa beni uyarın yada farklı bir taktiğiniz varsa lütfen benimle paylaşın.

1. Yandex Mailden mail hesabını oluşturuyorum.
2. Pinterest'e Chrome Gizli sekmeden her seferinde modemimi resetleyip o maile ait hesap açıyorum ve hemen o anda işletme hesabına geçiyorum.
3. İşletme hesabında gerekli profil resmi vb. bilgileri giriyorum ve başka bir şeye dokunmadan çıkıyorum.
4. Daha sonra Csharp'ta kendi yazdığım botum ile 3 pinterest hesabına bir proxy bağlı olacak şekilde pinleme ayarlıyorum ve pinleme aralığını 45 - 90 dakika arasında random yapıyorum.(Not : Panoları kendi programım üzerinden otomatik açıyorum.)

Ancak belirli bir süre sonra hesaplar shadowban'a düşüyor. Shadow banı nasıl anladığımı sorarsanız Chrome Gizli sekmeden https://www.pinterest.com/kullanıcı_adı ile giriyorum ve kaynağı görüntüleden "noindex" araması yapıorm eğer noindex sonuçlarında "reason :" seçeneğinin karşısı doluysa shadow ban yediğimi anlıyorum.

En son denememde hesabı açıp 1 hafta boyunca hiç pinleme yapmadım ve sonradan pinlemeye başladım ama yine shadow ban yedi. Sorun nerde anlıyamadım. Acil yardımlarınızı rica ediyorum arkadaşlar.

Not : Daha önceden açtığım hesaplarda bir sıkıntı yok ancak yeni açtığım hesapların hepsinde aynı olay yaşanıyor.