Yaaa Osmanlı zamanından ABD'nin nasıl bir kuyruk acısı varmış hocam merak ettim. Tarih bilgim fena değildir aslında ama hiç duymadim.
Bu arada kimsenin bizle fiziki savaşa girmesine gerek yok. Adam 1 adet paraya aldığını sen zaten 10 adet paraya alıyorsun. Yani iki ülkede iki farklı kişiye 2000 adet birlik para veriyorlar. Oradaki adam 5 tane muzu 1 adet paraya alırken sen 18 adet paraya alıyorsun. O adam iPhone 11 i 1000 adet paraya alırken sen 7300 paraya alıyorsun.
Yani ordaki adam 1 aylık maaşının yarısıyla en en en son model telefonu alabilirsen, sen hiç para harcamadan 3.5 ay çalışmak zorundasın. O da hiç yemek yiyip şu icmezsen ve sokakta yaşarsan. Yoksa alamazsın. Para biriktirip alayım dersende aldığının yarısını biriktiren ki mümkün değil. 7.5 ay sonra alabiliyorsun. Yani yeni model çıktığında 😁
Dünyada bizimle savasipta pazarını bozacak kadar salak bir lider yok şu an zaten. Burda politikacilar zengin olur halk her zaman fakirlesir. Yapacak bir şey yok. Kendimizi avutmaya devam her şey yolunda.
Ben asla kendimi avutma derdinde değilim hocam sadece görüşümü bildirdim ne kadar doğru veyahut ne, kadar yanlış sizin görüşünüze saygım sonsuzdur. Dediğiniz şeylerde haklısınız sadece ben Trump un dediklerinin hoş olmadığını belirttim yazımda