ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bende İzmir de düşünüyorum şu bayilik veren yerler var 1 TON çiğköfte veriyor her şeyini kuruyor 17.500 TL istiyorlar bazıları daha düşük rakamlar istiyor bu konuda düşünceniz nedir ? Hayırlısı olsun bu arada
1 ton çiğköfte veren ve geçen gün foruma konusu açılan firmanın web işlerini yapıyorum. Sahibi ile birebir muhatabım. Ara sıra 5 kiloluk ve 10 kiloluk Çiğköfte tatlı vs paketlerinden gönderiyor ücretsiz.
Fakat yiyemiyoruz. Organik oldugunu söylüyor bazı maddeler katmadıgı için en fazla 3 4 sıkım yiyebilirsin. Normal bir Çiğköfte tadı yok. Tavsiyem hacialioğlu yerine farklı bir firmadan bayilik al. İlla hacialioğlu diye ısrar edersen yanında bir iki kişi götür ve aynı firmanın bir kaç şubesini tadarak muhakkak gez. Çünkü tadı sizi memnun etmediği gibi 1 ton çiğköfte elinizde kalır.
Dediğim gibi sahibi ile birebir çalışıyoruz fakat ben organik üretim yaptıgını ve tadının bu yüzden değişik oldugunu söylediği için ileriye dönük senln açından müşteri potansiyelini öldürebilir.
Eğer yinede hacialioğlu Çiğköfte almak istersen bayilik, 1 ton çiğköfte 17500 tl yerine ekstra olarak yardımcı oluruz dedi.
https://www.r10.net/off-topic/214212...g-kofte-3.html