Selamlar arkadaslar,
Gecen hafta,
Hocam Detaylari Alabilir miyim? eklentisini yayinlamistim (

) belki gormussunuzdur, gormediyseniz muhakkak bakin.
Bugun de r10 oldugu gibi ya bir cok sitede de karsilasacaginiz sayfa yenilemeyi durdurmaya yarayacak 2 kelimelik kodu sizlerle paylasacagim. (gecen gun bi arkadas burada konu acmisti r10 icin, benim de istemedigim bir durumdu, o yuzden belki ise yarar diye paylasiyorum)
Kodumuz:
window.stop();
💡 Nasil Kullanirim ? 1. Yol : HPM eklentisini update edip bu ozelligi de ekledim, linkte kurulumu da var,daha once kurduysaniz 2. adimdaki linke tikladiginizda, gelen sayfada yeniden yukle (reinstall) a basin,
2. Yol : Bookmark/ Yer imi ekleyerek
- Bookmark icin klavyeden CTRL+ D yapin (herhangi bir sayfada) sonra acilan pencerede, daha fazla ayar kismina girin, orada isim ve URL girmeniz gerekecek, ismi istedeginiz bir sey yapabilirsiniz, URL kismina asagidaki kodu kopyalayin (javascript yazan kisim dahil):
- javascript:window.stop();
- Bu yer imine/ bookmark a tikladiginizda bulundugunuz sitede/sayfada otomatik yenileme artik olmayacaktir.
Not1: Bu cozum su an icin sadece meta refresh kodu icin calisir, eger sitede baska bir yontem kullanilmissa olmaz.
Not2: Sistem sadece sizin bilgisayarinizda isleyeceginden r10 kullanici politikalarina karsi degildir. (adminlerden uyari gelirse konuyu kaldirabilir ya da kaldirilmasina ses etmeyiz

)
Lutfen yorumlarinizi/dusuncelerinizi eksik etmeyin 👍🏽👍🏽👍🏽
Eyvah