Merhabalar değerli arkadaşlar 10 ekim 2019 tarihinde süperonline fiber internet bağlantısı yaptırdım. Hali hazırda Türk Telekom ADSL alt yapılı internetimde var taahhütü bitmek üzere az kaldı..

Sorunum şöyle Türk Telekom ile bağlıyken hiç bi sıkıntım yok. Süperonline ile bağlandığımda cep telefonlarında sıkıntı yok ama bilgisayardan bağlanınca internetim ara ara kopuyor. Defalarca görüşme yaptım bu görüşmeler yarım saati bulan görüşmeler ama sorun çözülmedi. Teknik destek talep ettiğimde ise sorun onlardaysa ancak ücretsiz olurmuş haricinde ücretli

interneti bağlatırken gelen arkadaşlar 14 gün içinde yasal olarak cayma hakkım olduğunu söylediler. Ben bugün süperonline ile görüşmemde kapattırmak istediğimde 470₺ cayma bedeli çıkacağını söylüyorlar

konu hakkında fikri olan arkadaşların yorumlarını rica ediyorum özellikle 14 gün cayma konusunda böyle kanun yasa var mı

BTK ile görüştüm telefondan bu şekilde hizmet vermediklerini form ile başvuru yapmam gerektiğini söylediler altı üstü bi soru soracağım. Form doldurdum bu seferde formu ilgili firmaya ileteceklerini belirten uyar

son olarak ta bu düzeni bunlara sağlayan tekelleştiren sistemede bunlara çanak tutanlara da lanet olsun.