Regex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayat paylaştıkça kıymetleniyor da hocam itin biri senin bu konunu görüp, emsal alıp aynı minvalde konu açarak R10 davetiye satışlarına başlarsa DH'de? Bu tür kişilerin kafası hayra değil, itliğe çalışıyor biliyorsun. Dediğim gibi ben bu konu için konuşmadım, geneli ele alıyorum. Kurallar kişiye bağlı olarak değil, genele bağlı olarak konur. Size masum gözüken bir olay farklı tehlikeler doğurabilir.

Adam kalktı satilikhesaplar.com'a, DH'ye vs. ilan açtı. Davetiyeyi sattı. Sonra stokta 2 adet daha var diye belirtti. Sonra bu tarz bir konu açıp milletten davetiyeleri toplayıp dolandırıcılara sattı. Olamaz mı? Olabilir.

Her türlü paylaşıma elbette ki taraftarım ancak bu forumda işletilen prosedür gereği; arkadaşınıza davetiye gönderebilirsiniz pek âlâ, ama davetiye hakkınız yoksa arkadaşınız yönetime başvurmalıdır.

https://uyelik.r10.net/ üzerinde de bu şekilde belirtilmiş.
vallaha hocam bu kadar kötü düşünmek istemiyorum ayrıca yönetim isterse kişi ile wp konuşmalarımızıda iletebilirim. zaten dolandırıcılar r10da var ve cirit atıyor bi şekilde gizlice