Yıllardır hem macOS kullanıyorum hem Windows ikisi de iyi ama Windows tek!, hani neden mac kullananlar windows a atar tutar anlamam ama PC kaliten iyiyse o zaman Windows'ta kal, çok da matah bir şey değil yani macOS dediğin sistem.
Bilgisayarım macbook ve telefon da iPhone ki tel, vs görüşmeleri, mesajlaşma özelliği gibi ekler tamam eskiden iyiydi ama şimdi hiçbir fark kalmadı uygulamalar sayesinde. İnan bana windows daha iyi ki
Chrome Safariye oranda çok çok daha başarılı (macOS da chrome kullanıyorum)
iCloud dediğin olay asla onedrive'a rakip olamaz (Onedrive kullanıyorum)
anımsatıcılar Catalina ile adam akıllı bir hal aldı, vasatın da altındaydı ki şu anda stabil bile değil saçma sapan hatalar veriyor (Wunderlist kullanıyorum)
Haritaları kıyaslarsan zaten google map rakipsiz! (Google map kullanıyorum)
Pages & Number ile Office kıyaslanamaz

)) Çok komik olur bu (Office kurulu PC'de)
Yani aslında mac bir PC'de windows kullanıyorum
Ciddi anlamda sadece biraz da macOS kullanıyorum demek için bazı insanların abarttığını düşünüyorum yoksa Windows her zaman macOS tan çok çok çok daha iyi.
Front-end kodlarken windows'tan safarinin nasıl tepki verdiğini göremiyorum mac.
Windows'un yeni getirdiği terminalle durumu toparlamaya çalışsada command prompt denilen saçmalık üzerinden env'leri path'ları ayarlayacak diye uğraşmıyorum.
Dosya sisteminde yazdırılabilir izin için 100 takla atmıyorum.
İstediğim an mobil uygulama geliştirirken iki taraftanda sıkıntısız bir şekilde debug preview alabiliyorum. vs. vs. saymakla bitmiyor.
Öncelikle ihtiyacı belirlemek önemli. Sizin yazdığınız işlemlerde elbetteki mac'osu her şekilde döver windows. Office 16.57 gelene kadar doğru düzgün makro çalışmıyordu mac'te : ) atıp tutmak değil ihtiyacına göre bilgisayar seçmek çok daha mantıklı.