Tatoğlubilişim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haksız rekabet adı altına açılan davalardan NEFRET !!!!!!!!!!!! Ediyorum. Ya çıldırmamak elde değil , düşünsene halk için en uygun fiyatı veriyorlar ama en uygun fiyatla satış yapmana devlet yasak koyuyor. Tamam diğer işletmeleri koruyordur ama adamın imkanı var veriyor , sanane be müslüman sanane ! Kesilen cezaya bak şaka gibi
Hocam tekelleşmeyi önlemeleri gerekir. Düşünsenize her sektörde tek bir firma hizmet veriyor. Tekelleşen firma ne isterse o olur o halde. Haksız rekabet durumu olması gereken bir olay zaten.

Bir otel sahibisiniz yada pansiyon. Bookinge verdiğiniz fiyatın üzerinde fiyatlara diğer pazar yerlerine girebiliyorsunuz. Yani booking diyor ki benim sitemde 1 odayı 100 liraya satarsan diğer pazaryerlerinde 100 ve altı fiyata veremezsin.

Şimdi bu ne kadar doğru ve adaletli bir karar?