Mac bilgisayara sahip biri olarak keyfine normal bilgisayarıma da hackintosh kurup sınırları zorluyorum.
Şu an çalışmayan donanım yok diyebilirim.Ama tabii ki Mac tadı vermiyor.Benim olayım sadece sınırları zorlamak

Native desteklenen Wireless kartı yok denecek kadar az.95% Wireless kartı değiştirmen icap edecektir.
Ekran kartı olarak Nvidia Optimus ciddi sıkıntı.Devre dışı bırakmak icap edecektir.Bunun için de DSDT ve SSDT dosyalarını söküp, Patchlemek gerekecek.
Bunlar başlıca karşılaşacağın şeyler olur.Donanım tanıtmak problem maalesef.
Deneyimli bir bey olduğunuzu gözlemliyorum Tesla Profil resimli bey : ) Hackintosh bir tutku elbette ama artık hazır patchler var. İşlemci modeline göre direkt olarak dsdt ssdt dosyalarını hazır olarak compile eden. Adamlar yapıyor. Rehabman çalışıyor ... : ) tekrardan denemenizi tavsiye ederim.
Edit ::
neden macOS a geçiyorsun öncelikle bunu bilmen gerekir. Sadece görünüm ve macOS'u merak ettiğin içinmi yoksa mac ile yapılabilecek uygulamalar vb geliştirmek için mi.
Eğer denemek acaba alışabilirmiyim vb gibi bir düşüncen varsa tabiki güzel bir yöntem bu ve deneme başlayabilirsin.
Fakat ben xcode ile uygulama geliştirecem yükleyecem Appstore e diyorsan malesef apple buna izin vermiyor. Xcode yükleyebilir kod yazabilir semilatör ile çalışabilirsin. ama yükleyemezsin.
iyi forumlar.
Bu kuralda değişti. 2 senedir apple'tarafından doğrulanmış hackintosh'umla mobile uygulama publish ediyorum.