Widex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gercek bir mac tadi alamazsın ama is gorur.
Şu algıyı bi yıkın ya. Yıkın lütfen yıkın. Allah rızası için yıkın.

Kardeşim hayvan gibi çalışır bilgisayarın. Wifi kartınıda söylersen doğru sisteme doğru yol alırız sen bi everest sistem raporu al uygun mu değil mi söyleyelim. Ekrandan bir mac hazzı alamazsın ama adamlar çıkartıyor şimdi harici apple display 6k alırsın ondan mis gibi kullanırsın çok mac gibi göstermesini istiyorsan. Nvidia Web Drivers henüz Catalina için çıkmadı oda çıksın Catalina kurarsın boşver High Sierrayı kur mojave'ni mis gibi çatır çatır keyfine bak : )

ZaraSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hackintosh kullandığım dönemlerde "eller serbest", "face time", "transmit" gibi başlıca ihtiyaç duyduğum işlemleri yapamıyordum. Performans olarak windowsa nazaran yavaşlık hissediliyor. Wifi kartına göre değişiklik gösterir tabii ama benim kartım hackintosh ile uyumlu değildi bu yüzden bir süre kablo kullandım daha sonrasında nano usb wifi adaptör aldım. Çok fazla çilesi var hackintoshun. Kurduğun zaman bir çok eksiklik göze çarpacak haftalarca belkide aylarca kext nedir nasıl yüklenir araştırmaları yapıp çözdükten sonra bunlar ile uğraşacaksın. Bir ay boyunca tam işlevli çalışan hackintosh birden bire açılmayacak boot etmeden kextlerle vesaire uğracaşaksın.Bir çok çilesi var kendimden biliyorum. Eğer gerçekten mac performansı almak işlerini hızlandırmak ve bu zehiri almak istiyorsan kesinlikle elindeki cihaz yerine mac almanı tavsiye ederim
Bu olay bitti. Öyle birşey yok. Artık Native olarak mojaveden sistem güncellemeye basarak Catalinaya bile yükseltebiliyorsun native bir mac gibi. Aşın artık bunları ya azıcık araştırın türk forumlarından okuyup tonymac'e bakıp gelmeyin ya. Lütfen benim macbook pro'mda var müşteriye gitmek hariç yüzüne bakıyorsam şerefsizim. Hackintosh KÜTÜR KÜTÜR çalışıyor Cayır Cayır böyle. Biriside yazmış performans kaybı oluyor diye. Gelsin aynı sistemde Adobe Premier ile render alalım.