Yorum yapanlar ne için yorum yaptığını bilmiyor. Mac tadı alamazsın diyorlar, neden alamam? Mesela ben 4 yıl boyunca kullandım alamadım mı? Aldım tabii ki de. Macbook'dan çok daha performanslı oluyor hatta. Mac kuracaksınız bir trackpad bir de magic keyboard alın. Mac'in dibine kadar keyfini yaşayın.
Ben de macbook pro 2015 var ve ayrıca hackintosh bir sistemim var. Benim sistemim sizin söylediğinizden daha düşük özellikte. i3 6.nesil, 16gb ram vs. var. Kurulum yapmadan önce youtube videolarını izleyip biraz bilgi sahibi olun daha sonra kuruluma geçin. Direkt olarak kuruluma geçerseniz bir yerde takılıp kalınca işin içinden çıkamazsınız. Hackintosh kuracak kişiler zaten zamanla herşeyi öğreniyor. Mesela ben vanilla kurulum yapmayı öğrenmiştim.
NOT: Nvidia kartlar hiçbir şekilde desteklenmiyor AMD tabanlı bir kart (RX 460,470 ve muadilleri) bulmanız sizin açınızdan çok daha iyi olur. Eğer AMD tabanlı kart yoksa Nvidia kartsız kurulum yapabilirsiniz. İşlemcideki GPU HD530 diye hatırlıyorum, mac'de çok iyi çalışıyor o görüntü birimi bilginiz olsun.
NOT 2: FaceTime, iMesage, iCloud gibi özelliklerin hepsi sistemde çalışıyor.
NOT 3: xCode ile Apple'e uygulama yükleyemezsin diyenler var. Bunun için de gerçek bir mac'in SN'sini sisteme tanıttıktan sonra yükleyebilirsiniz.