Eski yıllardaki gibi değil hackintosh piyasası. 2 ayrı masaüstü sistemde kullandım ve ikisinde de bios ayarları yapmam yeterli oldu kurulum için. Ve konuda yorum yazan bazı arkadaşların dediği gibi çalışan sistemin sebepsiz yere bozulduğunu görmedim ve duymadım. Technopat veya osxinfo dan kurmak istediğin sürümün iso dosyasını indirip rehberler ile kolayca kurabilirsin. Ancak nvidia gpular güncel versiyonlarda desteklenmediği için çalıştırman çok zor veya imkansız olabilir. Bildiğim kadarıyla High sierra sürümüne kadar nvida gpular problemsiz çalışıyor.

Tabi kurulumdan sonra problemler yaşayabilirsin ve çözmesi zor olabilir(kullandığın donanıma göre çok değişiklik gösterebiliyor bu durum).

Genel hatlarıyla özet geçmek gerekirse hackintosh bir sistem kullanmak keyifli ancak araştırma ve uğraş gerektirdiği için sıkıcı olabilir. 1-2 Yıl civarı bir süredir hackintos kullanıyorum ve ben memnunum.
Mojave ile birlikte windows 10 kurulu sistemimde ve tek cihaz ile iş/oyun konusunda sonuna kadar ihtiyacımı karşılayan bir cihaz elde etmiş oldum.