Merhaba arkadaşlar youtubeda bir geçmişim var. Bir kanalım var başka kanallarlada video içeriği üretmeyle çalışma yapıyorum. Freelance çalışmam sebebiyle youtube kanalımı uzun süredir pasife aldım. Merak ettiğim bir konu var.
Acaba ben 0'dan youtube kanalı açsam 1000 aboneye ulaşıp, 800.000-2.000.000 arasında bi izlenmeye sahip yapsam kanalı satabilir miyim? Daha doğrusu bunun bir piyasası dönüyor mu gerçekten?
1000 Abone para kazanma açık bir kanalın değeri nedir? Bu soruyu sormamın sebebi yaptığım işin yanında 0dan bir hesap kasma şansım olacak belki kısa sürede yapamam bunu ama uzun vadede olsa yapsam yaptığım kanalın satışını yaparken ne kadardan satmak isterim merak ediyorum.. Daha önce kanal satışı yapmadım. Bu arada kanalı kasarken telifli film videosu atma/müzik içeriği atma tarzı taktikler kullanmayacağım.Bunu yapmış bir tanıdığım var para kazanmasını uzun süredir aktif edemiyor telif yüzünden. Özgün içerik üreteceğim buda emekle olacağı için buna değer mi öğrenmek için bu konuyu açtım.