burakgungor8 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne konuda verim alamayız? Çalışmayan özellikleri felan mı var? Performans kaybı mı oluyor? Detaylandırma şansınız var mı? Nasılsa ürün bende kötü olursa diski biçimlendirip bios'u sıfırlayıp yine windows kurarım.
Hackintosh kullandığım dönemlerde "eller serbest", "face time", "transmit" gibi başlıca ihtiyaç duyduğum işlemleri yapamıyordum. Performans olarak windowsa nazaran yavaşlık hissediliyor. Wifi kartına göre değişiklik gösterir tabii ama benim kartım hackintosh ile uyumlu değildi bu yüzden bir süre kablo kullandım daha sonrasında nano usb wifi adaptör aldım. Çok fazla çilesi var hackintoshun. Kurduğun zaman bir çok eksiklik göze çarpacak haftalarca belkide aylarca kext nedir nasıl yüklenir araştırmaları yapıp çözdükten sonra bunlar ile uğraşacaksın. Bir ay boyunca tam işlevli çalışan hackintosh birden bire açılmayacak boot etmeden kextlerle vesaire uğracaşaksın.Bir çok çilesi var kendimden biliyorum. Eğer gerçekten mac performansı almak işlerini hızlandırmak ve bu zehiri almak istiyorsan kesinlikle elindeki cihaz yerine mac almanı tavsiye ederim