Aynı durum başıma geldi ) 1’e bastım akşam saatlerine doğru aradılar. Sözde google yetkilisi ile aramda geçen konuşma ( Aklımda kalan aşağı yukarı )

- Merhaba ben Asuman.
+ Merhaba asuman hanım buyrun?

- Google harita kaydında 12 adet şikayetiniz var. Bununla alakalı arayıp güncelleme yapmak için rahatsız ediyoruz.
+ Tabi işletme hesabıma giriş yapayım, güncellenecek alanları beraber seçelim. Kısa süre bekleticm.

- Bekliyorum.

+ Evet giriş yaptım, hangi alanı güncelleyeceğiz? Gördüğüm kadarı ile işletmemde eksik bir bilgi yok.
- Çalışma saatlerinizi ve etiketlerinizi düzenleyerek şikayetleri de kaldırıp sizi sıralama da 1. Yapacağız.

+ şikayetlerim ile sıralamam ne alaka asuman hanım?
- Şikayetleri kaldırıp 1. Sıraya çıkartacağız sizi aramalarda ön planda olacaksınız.

+ Tamam iyi diyorsunuz da, ben sıralama da ciddi noktalarda olmasam sizce şikayet edilir Miyim?
- Sessiz kaldı burda 😂
+ 20 yıllık firma ilk kurulduğu gün gibi kalıp gelişimi takip etmiyorsa harita üzerinde etkili seo yapıyor ve sonuç alıyorsam onlardan daha iyi etkileşim sağlıyorsam bu benim sorunum mu?
+ Demek ki uyguladığım yöntem doğru ki birilerinin zoruna gidiyor. Her nyse şimdi ne yapmamız gerekiyor bu şikayetler için?

İşte film burda kopt 😂 Buraya kadar Geçen konuşma çok kısa, kadın olduğu için de kapatmak istemedim nezaketen.

- Ali bey, 270 TL ödeme yapmanız sonrasında sıralamada 1. Oluyor ve şikayetlerinizi kaldırıyoruz.
+ Asuman hanım siz benim sıralamalarımı görüyor musunuz? Kaçıncı sırada olduğuma dikkat ettiniz değil mi?
- Evet görüyoruz fakat şikayetleriniz sonrasında sıralamalarda sonlara düşeceksiniz.

+ Peki benim görüntülenmem / Aranmam / Yol tariflerim gibi etkileşim değerlerimi görüyor musunuz?
- Kısa süre bekletebilir miyim? ( Burada büyük ihtimalle ne demek istediğimi anlamadı, yada böyle bişey soracağımı tahmn etmedi 😂😂 )
- Beklediğiniz için teşekkürler, biz istatistiklerinizi göremiyoruz.

/ Arada geçen bir kaç konuşmadan sonra ben;

+ Koskoca Google herşeyi bi kenara bıraktı 270 liraya beni 1. Sıradaykn yine 1. Sıraya getirecek bide şikayetlerimi mi silecek? Koskoca firma benim 270lirama mı kaldı? Eğer bu rakama bana hizmet sağlayacaksa bırakıp harita kaydım ne olursa olsun.😂😂

Teşekkürleri bile yarım yamalak söyleyip pat kapattı 😂

Vaktiniz olursa konuşun güzel oluyo. Hepsi cahil, gülersiniz. Ama kesinlikle kanmayın 👍🏻