Geçtiğimiz yıl elimdeki 5s telefonumun sağ üst ekran köşesinde oynama başladı. Garantisinin bitmesine 18 gün kalmıştı. Telefonu servise gönderilmek üzere Antalya troy mağazasına bıraktım. Ürün servise gitti. Ekran değişimi yapılıp geldi. Kontrol ettim halen aynı sorun mevcut. Tekrar teslim ettim çıkmadan servisten. Sorunun devam ettiğini bildirerek. Aldılar ertesi gün bildirim geldi. Gittim servise gitmeye gerek görmemişler sorun yok dediler. Ben tekrar teslim ettim. Servise gönderildi ve yine ekran değiştirilerek bana geldi. Süreç can sıkıcı olmaya başlamıştı ama sabrediyordum. Son olarak tekrar verdim ve apple servisi de verirken aradım. Telefon servise ulaştığında bana dönüş sağladılar ve kibar bir şekilde inceleneceğini ve sizin lehinize ne gerekiyorsa yapılacağını söylediler. Ben rahatlamıştım. Ama 15 gün de son gönderimimde geçti ve ben aradım artık saydıracaktım ki, bana sizi çok iyi anlıyorum ben elimden geleni yapıyorum. Telefonunuzun değişimi için ne gerekiyorsa yapacağım dedi. Öncelikle arızalı telefonu bana göndertti. Ardından telefonu iade aldıracağını söyledi ve UPS kargo gelip iade formu ile alım yaptı. Aradan bir hafta geçti ve telefonum çaldı yine arayan aynı kişi idi. Telefon değişimimi onaylatmış ve 7 olarak geleceğini bildiriyordu. Telefon elime geçene kadar da aramaya ve destek olmaya devam etti. Ayrıca yeni gelen telefonum içinde fatura düzenlendi ve 2 yıl garantili olarak başladı.
Anlayacağınız derdinizi iyi anlatır ve karşı tarafa sorun çıkarmazsanız sizin her daim yanınızdalar.