EscYazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılanları tek tek atlamadan okudum. Öncelikle tebrik ederim fikir bulunmuş ve üzerinden alalade geçilmemiş tek tek incelenerek fikir yürütülerek geliştirilerek yapılmış.

Yalnız bir hususta sorun var gibi bir çok c2c projesinde yer aldığımdan yasal prosedür olarak da biraz bilgim var.Öncelikle faturayı siz mi kesiyorsunuz gönderen mi kesiyor ? Anlatılanlardan yola çıkarak yaptığım yorum faturayı gönderen kişi kesiyor.
Para sizin hesabınıza geliyor ve bu paranın faturası var mı ? Aracı sistemlerde parayı sistem toplayamaz BDDK onaylı ödeme kuruluşları toplayabilir. Bu sebeple İyziconun pazaryeri modeli mevcut.
Ama gönderen size fatura kesiyor siz de alıcıya fatura kesiyorsanız bu aşamada herhangi bir sorun yok. Aksi halde başınız ağrıyabilir hesabınıza gelen paranın ve ödeme kuruluşu tarafından gelen paranın faturasını kesmek zorundasınız.

Tekrar tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim.
Sağolasın hocam, ödeme konularını zamanında ben de çok araştırdım. Ödeme modeli iyzico gibi, paytr ye aktarılıyor. Paytr bize faturalıyor.
Blog sayfamız yeni aktif oldu bakalım, yavaş ilerliyoruz ama sağlam ilerlemek lazım. Ciddi bir bütçe de ayıramıyorum haliyle.
İnşallah devamı gelecektir,çalışmalara devam ediyoruz.