Bakmıyorum ama kesin vardır sonuçta türkiye de yaşıyorum illa ki borcum vardır yani sağolsun nefes alsam borcum oluyor devletim bana kol kanat germesi gerekirken kolumu kanadımı kırıyor ama olsun vatan millet sakarya allahu ekber uleyn.
Evet baktım : Kalan GSS Prim Borcu 3.447,96 TL ( millet 300 500 tl ye isyan etmiş benim 3500 tl neden öyle bilmiyorum )
Devletim sen çok yaşa sağol var ol süpersin allahım iyi ki türkiyede doğmuşum yoksa nasıl varımı yoğumu vergilere vs. verecektim.
Abi ben bu ülkede yaşamak için neden hep para veriyorum ya ben seçmedim ki ? İş yapıyorum elektrik faturası geliyor 2000 TL 1100 ü vergi sigara alıyorsun yarısı vergi araba alıyorum 200 binlira 100 binlirası vergi yahu ben niye burada doğdum arkadaş.
Ev alıyorum aldım diye vergi veriyorum
Aldığım evi kiraya veriyorum verdim diye vergi veriyorum
Kiradan aldığım para ile bir şey alayım diyorum yine vergi veriyorum
Hiç bir şey yapmıyorum olduğum yerde duruyorum böyle abidik gubidik şeylerden yine para alıyorlar
Yahu ben niye devlete çalışıyorum. Niye sırf burada doğdum diye böyle hep borç harç ile uğraşmak zorunda kalıyorum.
Yemin ediyorum şu son 10 yılda içimde ne vatan sevgisi ne millet sevgisi kaldı hiç bir şey kalmadı.