bulutumsu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa Whatsapdan yazdım öğlen 12 de cevap vermedi, foruma bir bakayım dedim tatile çıkmış ben yazdıkdan sonra.

Uygulam yaptırmıştım temmuz ayının sonunda şuanda storeda yok kalkmış uygulama.

Bu tatile çıkma olayınıda tamamen ART NİYET OLARAK GÖRÜYORUM.

Dönüş yapmazsa şikayet konusu açacağım.
Malifeon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu ile ilgili kendisiyle görüşmüştük ancak buradan da yazayım. Öncelikle tatil meselesine değineyim. Memleketime gideceğim için hesabımı tatil moduna aldım. Arkadaşımızın mesajını Whatsapp üzerinden görür görmez geri dönüş sağladım. Yani art niyet gibi bir durum söz konusu değil.

Uygulama kaldırılma mevzusuna gelecek olursam; bilindiği üzere uygulamalar için ücretsiz yayınlama desteği sunuyorum. Google hesabımı bir anda kapattı. Dolayısıyla bu yayından kaldırılma olayı kontrolüm dışında gerçekleşti. Google'a bulunduğum itirazın neticesine göre hesap açılırsa aynı şekilde, açılmazsa temiz bir hesao üzerinden çalışmaya devam edeceğiz

Bu tarihden itibaren arkadaş dönüş yapmadı, ucret iadesi istedim.

Ben yazdım bugün ve kalkmış zaten halledıcem bu hafta bılmem ne bılmem ne, ben yazmasam yazacağı yok.

Ayrıca birde ben yayınlamak için değil uygulam için para aldım diyor. Konuyuda kalkmış güncellemiş. Eski konuyu yöneticiler zaten görüyor.

Burdan yazıyorum iademi yapmadığın takdirde ismin cismin banka hesap bilgilerin her yerde d0landirici DIYE GEÇECEK. GOOGLEDA ISMINLE d0llandırıcı DIYE ANILACAKSIN BILGIN OLSUN.. ve dahası..