Merhabalar,
Elimde 13inch 2011, i7, 16gb ram, 128hdd var ancak laptop durmadan sorun çıkartıyor.
RAM'i, harddiski (bir tane de 450gb ssdsi var), şarj aleti ve ekranı para ediyor diye biliyorum bu meretlerin.
Yine açılmıyor. Harddisk mi gidiyor vs anlamıyorum her neyse açıkçası sormak istediğim bunu böyle kimler, kaça alır?
Teşekkürler.
Dostum bende de 2011 var tıkır tıkır çalışıyor. Az biraz hakimim, dilersen loglara bakalım hw test yapalım. Hwde bir sorun yoksa Powera bas ve hemen CMD P ve R ye basılı tut, 2 3 kere açılıp kapansın ardından tuşları bırak. Daha sonra açılınca apple menüsünden sistemi kapat, klavyenin soldaki shift kntrl alt tuşlarına bas 15 20 saniye basılı kalsın (power tuşuna vs basma) tuşları serbest bırak ve tekrar Maci aç.
Hiç açılmıyorsa bile bu iki tuş kombinasyonlarını uygula özellikle shift kntrl alt tuşları.
Ha hala bi çözüm yoksa İzmirdeysen Alsancak Nano Teknik var, değilsen ara, kargola. Onlar adam kazıklamadan uygun fiyata hallederler. Benim mac anakartı arızalıydı hiçkimse üstesinden gelemedi 200 liraya hallettiler. Şimdi donanımsal arıza varsa piyasa değeri 2.5k ise satsan satsan 1.2kye falan satarsın. Tamir ettir kullan/tamir ettir sat