Hergün düzenli olarak diş fırçalayan biri olmama rağmen, dişlerimde çürüme oluyor. Doktor bünyeyle ilgili dedi. Bazı insanlar hiç fırçalamaz ama dişleri çürümez. Bazı insanların tükürükleri de çürüte biliyormuş. "Sabah akşam çok çok iyi şekilde fırçalaman lazım. En ufak bir yer kalmayacak.. Aksi durumda atladığın yerlerden tartarlar zamanla çürüğe dönüşüyor. Yukarı aşağı yaptığında diş diplerini kalıntılarla doldurursun. Düz yaparsan atladığın yerler olur. Araları esgeçmiş olursun. Yuvarlak yapman gerekiyor. (Bu kısmı zaten biliyordum) Ama yuvarlak yapmak neredeyse imkansız. Bunun için de elektrikli diş fırçası kullanabilirsin ".. dedi. Misvak da dişleri ve diş etlerini besliyormuş. Ama tabi arka kısımlara ulaşamıyorsunuz.
Bunları özellikle yazdım, arkadaşlar da faydalansın diye..
Neyse sorumuza dönelim
Elektrikli sigara kullanan var mı aranızda? Kullandıysanız faydası/farkı var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.
5-10 lira birşey değil ki alıp deneyelim. Cihazı aldın, sonra ucunu değiştirmen gerekiyor..
hocam elektrikli diş fırçası diye başladın elektrikli sigaraya döndün hangisi lazım sana